Sława! [XD]
Żarcie!
Oto moje pytanie. Co zżeracie w wolnych i szybszych chwilach? Wasze ulubione jadło. Czego nigdy nie włożycie do gęby? Na co polujecie na Czarną Mszę? No i co tam jeszcze chcecie związanego z żarciem.
Varg Vikernes
BRK ist krieg
nadchodzi zima, czas na dunkelheit ^^
członek zespołu
W wolnych chwilach zzeram martwe noworodki
bierzesz takiego malego trupka patroszysz, wnetrznosci zastepujac kminkiem, liscmi laurowymi i peklosola tak przygotowany plod wrzucasz na pryzme kompostowa i
i czekasz dwa tygodnie az skruszeje.... barzdzo dobrze smakuje z chlebem zytnim albo pieczywem chrupkim Vasa (czy jakos tak ) a w tak zwanych szybkich chwilach jem wszystko najbardziel lubie podkradac sie na rozne budowy i podjadac cement (choc wtedy murarze rzucaja we mnie kielniami)
członek zespołu
PCMCIA napisala
Czego nigdy nie włożycie do gęby?
na to pytanie odpowiem w modnej ostatnio formie.. pytajacej rodem z wabanku :
co kazdy 13latek mysli, ze jest w stanie dosiegnac odpowiednim ulozeniem ciala, a w wieku lat 17 przychodzi refleksja, ze ma raczej za duzo zeber?
ja osobiscie jadam najchetniej Artykuly Spozywcze, a najmniej chetnie jadam Artykuly Przemyslowe, Chemia Gospodarcza, Wszystko dla zwierzaka, etc.
regards lolz
Ooo zapomniałam napisać, co ja zżeram... Hmm... Mięcho, zdecydowanie na tak! Żadnych głupich pyrków grubych niziołków. Za noworodkami nie przepadam, są takie wodniste i niesmaczne. Cement zbyt gęsty... W ogóle to wybredna jestem... Czarne koty są dobre, o. Co tam jeszcze, na pewno podręczniki od historii, mimo że są niesmaczne, ale trzeba je zniszczyć!
To chyba wszystko.
Varg Vikernes
BRK ist krieg
taaaa podręczniki są nie dobre solo ale np z ziołami <pycha> cement jest dobry z wyjątkiem szybkoschnącego xP
ano, lubię ;p, tylko twój był niedobry :<, taki posklejany... ;(
Varg Vikernes
BRK ist krieg
członek zespołu
Hormon napisał:
Pcmcia zapomniałaś napisać, że lubisz zżerać plakaty na geografie
To ja zdecydownie wole wolowine - a krowki tak slodko cierpia dajac nam miesko
Varg Vikernes
BRK ist krieg
taaaa na opakowaniu z mięsem niedługo będzie napisane :" to mięcho jest z krowy o imieniu Janina"
Izka
se normalnie napisała:
na opakowaniu z mięsem niedługo będzie napisane :" to mięcho jest z krowy o imieniu Janina"
Chyba: na opakowaniu z mięsem niedługo będzie napisane: "to mięcho jest z niemowlaka o imieniu Jezus"
P.S.Czyżby to był sarkazm skierowany do Eli: , Piterze?
Ostatnio edytowany przez PCMCIA (2006-12-06 16:27:19)
Varg Vikernes
BRK ist krieg